20η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης Special Olympics

406685596 828825082589383 1200480879249915264 n

Την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δ. Θηβαίων 4 σχολεία γενικής εκπαίδευσης και τα 2 ειδικά σχολεία της πόλης δημιούργησαν μεικτές ομάδες και έπαιξαν μπάσκετ 🏀🏀🏀.

Από νωρίς το πρωί, με μουσική και πολλή διάθεση για μπάσκετ οι μικροί αθλητές μας έπαιξαν σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη.

” Παίζουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί” είναι το σύνθημα των Special Olympics και αυτό έγινε πραγματικότητα!!!

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του 2ου Δ.Σ. Θήβας κ. Μαριάννα Ζιώγα, τη Διευθύντρια του 8ου Δ.Σ. Θήβας κ. Ζωή Τσιουτσου, τη Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Θήβας κ. Ρούλα Γκιζίλη, τη Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Θήβας κ. Χριστίνα Ρηγοπουλου και τη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θήβας κ. Ιωάννα Ρουπακα, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης Special Olympics.

Ευχαριστούμε θερμά και τις υπεύθυνες τους προγράμματος “Παίζουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί” των Special Olympics κ. Ναταλία Ανδριανόπουλου και την κ. Μιλλυ Κονταξή.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για το τέλος αφήσαμε όλους τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους μαθητές όλων των σχολείων όπου τους ευχαριστούμε θερμά!!!!

Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες οφείλουμε στους συνοδούς εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων και κυρίως στον καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Χαλκίδας κ. Στέλιο Τσαπατο που έδωσε και την ψυχή του να ολοκληρωθεί με επιτυχία η σημερινή εκδήλωση!!!!